Търсене в този блог

Действия и емоции

   В животът, а дори в ежедневието всеки осъществява много действия. Сега спим, после сме на кафе, ядем, гоним гаджета или ходим на срещи. Денят ни е изпълнен с действия, които понякога се повтарят понякога не се. Още със ставането започваме да вършим нещо - било то сутрешното кафе или закуската, или просто отиваме на работа. След навлизането на деня продължаваме осъществяването на още действия и сме извършили поне 3. Неусетно правим следващо и по-следващо действие.
   Моментните действия се свързват с нашите емоции и започва един невероятен ден. Ден наситен с емоции.
   Когато станем, все още сънливи, искаме да си доспим, гадно ни е че не може да си доспим и се чувстваме зле. Излизаме навънка за кафе с приятели, говорим си на всякакви теми настроението ни се оправя. След това тръгваме да се видим с някоя красавица и отново се чувстваме добре. А докато отиваме ти звънят и говорят глупости или пак те глобяват и ти става отново гадно. Но при мисълта за красавицата, при която си тръгнал ти минава бързичко. А когато си вече с нея забравяш, какво е станало, какви проблеми имаш и всичко останало.
   Ето че от толкова мисли предоставих начин винаги да ви е добре и да сте усмихнати. Когато се чувствате добре и се веселите всичко се наражда, както трябва да бъде. Е понякога трябва да помогнете за нареждането, но поне ще знаете, че след това всичко ще бъде океи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар