Търсене в този блог

Аспекти

     Привет народе,

   Многопластовото общество, в което живеем ни кара неусетно и едва доловимо да мислим, че се движим в правилната посока на съществуване в синхрон с околната среда. Но винаги в начина ни на движение, в начина ни на съществуване евентуално и доста срещано, съществува едно голямо "НО".
   Произлизането на това противоречие взима израз в моментни изблици под формата на гневно състояние, лицемерно отношение, силно чувство на непоносимост и търсене на нелогични постъпки в действията на хора, които честно неразбираме.
   Това са последиците от противоречието.
   Какво задвижва противоречието в неговата дълбочинна същност ?
   Отговорът на такъв въпрос може да се сметне като строго индивидуален, така и за обществено достъпен, заложен генетично в личността на всеки човек.
   Като хора, като живи същества ние сме задвижвани от жаждата ни за живот, която е най - истинското желание присъщо на всеки човек.
   Така че в основата на противоречието са нашите желания. Те ни провокират да осъществяваме контакт с околната среда по всевъзможни начини. В следствие на което, ние моделираме, взаимодействията си с хората, около нас,околна среда която считаме за реална, а тя просто е последица от нечие надделяло желание над нашето собствено.

Така че скъпи читатели както надявам се на всички вас е известно: Внимавайте какво си пожелавате ?




P.S.  - Хайде на почивка в Добринище...




Няма коментари:

Публикуване на коментар