Търсене в този блог

Алтернатива

   Привет хора, освен и аз да се отчета...
   И какво се получава, всичко си е както си е, в главата ти прехвърчат хиляди неща поредица от мисли, които ту са правилни ту не са, ежедневие и мераци.
   Понякога набираш сили и хвърляш един поглед, но не изричаш нищо и как да изречеш при направената съпоставка, голямо желание, липса на постоянство и дори неизпълнена емоция. Така представената среда на днешния ден, последван от утрешния ден е някак си неизмерима праволинейност на понятията свързани с чувството наречено живот. С една дума статукво 
/статичност/  - на мисълта и липса на разнообразие.
   Неправилно насочени очаквания можеби - тръпнеш за емоция, която да ти бъде предоставена от околната среда, FaceBook, YouTube, Zamunda... ах изгледал съм всички филми в топ 10.
   И все пак от както човек го има той моделира околната среда според желанията си, не 100 % разбира се, но до толкова, че да му бъде уютно и разнообразно. Така че да имаш очаквания за изненада, за силно чувство, от неща които насочваш било то и частично, звучи объркано.
   Затова следващия път, когато в кафето, на улицата или вкъщи, заговорим за сивото ежедневие, което преследва дните ни нека не забравяме, че ние хората на Добринище моделираме и насочваме Добринище според нашите усещания и очаквания.


Няма коментари:

Публикуване на коментар