Търсене в този блог

Формула 1

   Днес е петнадесети кръг от сезон 2010 за Голямата награда на Сингапур, клалификация за място от световният шампионат на Формула 1, а утре и състезание за Голямата награда.
Формула 1 е невороятен спорт сачетаващ във себе си адреналин, опитност, агресия, риск и още много работи, които всеки би искал да изпита поне веднъж в живота си. Този спорт е различен и е интересен сам по себе си, като всички спортове. Има много почитатели и не напразно,защото в него нищо не е сигурно. В него участват световно известни механици, марки, пилоти, производители, болиди и т.н. Адреналина дори пред телевизора е голям, а представете си да сте зад волана на болид от Формула 1. Аз лично не мога да сравня това усещане. Чел съм, че някакъв човек се качил само да се повози зад пилот от Формула 1 и (извинявам се за израза) се "напикал в гащите". :))) Абе той човека може и да е забравил да си сварши работата преди това, ама съмнявам се с близо 200 км/ч в завои и близо 400 на права са доста сериозна скорост. Разясних Ви за един от любимите ми спортове сега отивам да го гледам и да се наслаждавам на бързите скорости. 


Поздрав с най-новата песен на : Криско, Играта и Лео - "Ако искат да те забележат"       Още нещо хубавичко от България :)
                                        
                           

Няма коментари:

Публикуване на коментар