Търсене в този блог

DobrinishteClub готви изненада за Вас!

   Здравейте, приятели! Дойде моментът, в който и аз отново пиша статия в блога. Извиняваме се за малкото публикации напоследък, но нали знаете как казват хората - "Затишие пред буря". Подготвяме една изненада за Вас - феновете на DobrinishteClub, но най-важното е, че не само за Вас, но и за всички останали почитатели на забавленията в мрежата.
   Последните месеци работим по един нов проект (сайт), който гарантирам, че ще се хареса на всички Ви. Няма да разкривам какво ще съдържа сайта, само ще Ви кажа, че това е една новаторска идея от нас....за Вас разбира се! Сайта ще е за забавление...общо взето да си губите свободното време в него. До края на месец Януари сайтът ще работи с пълна сила и с много информация в него. Проектът е много голям и труден за изпълнение, но ние все пак сме DobrinishteClub, невъзможни неща за нас не съществуват!
   Пиша тази статия с цел да разберете, че ние не "спим" през това време (времето, в което не пишем статии), а работим усърдно върху един много голям и труден проект, с цел да Ви забавляваме все повече и повече. 
   Надявам се да очаквате с нетърпение нашето творение, правим го за Вас и само за Вас!!! 


<<DobrinishteClub Team>>





   

Няма коментари:

Публикуване на коментар