Търсене в този блог

Улови момента



Здравейтее мили приятели! Само как ми липсвахте! Искам да се извиня за последните 2 месеца отсъствие и че не ви обръщах достатъчно внимание. Но ето сега съм тук и съм изцяло ваша! Как я карате? Уловихте ли всички вълшебни моменти на почти отиващото си лято? Точно за това искам да поговорим- за хубавите моменти, които искаме да запечатаме завинаги.

"Улови момента или умри съжелявайки за изгубеното време... " - така се пее в една моя любима песен.

Според вас колко трае един миг? Миг изпълнен с много нежност, миг изпълнен с интимност и красота. Тези мигове са най-неуловими, най-неприкосновени, най-желани... Всички сме имали такива моменти, за които си спомняме с усмивка и топли чувства.

И сега ви приканвам да споделите в нашия прекрасен блог вашите незабравими преживявания до най-малка подробност, и да ни направите част от вашата история. Благодаря ви, ще очаквам с нетърпение вашите откровения.

1 коментар:

  1. Е, хайде де. Бъдете по-инициативни :) Винаги съм искала да чуя някоя прекрасна история, вдъхновена от красотата, която ни заобикаля; от хората, които ценим, вярваме в тях и ги обичаме безрезервно! Не се страхувайте да споделите чувствата си. Тук никой няма да ви критикува! Просто се отпуснете и си спомнете за най- съкровения миг, който сте изживели! :))
    by Misdemeanour

    ОтговорИзтриване