Търсене в този блог

Зимен спорт

   Привет, отдавна не сме писали, а сега тъкмо наваля сняг и реших да Ви уведомя.
Причината да пиша е, че пистите са готови за каране остава само да си вземете екипировката и да дойдете да се насладите на красотите.
   Темата на тази статия ще бъде за удоволствието от зимните спортове, било то ски, сноуборд, найлон, шейна и още много различни, така да се нарече "превозни средства". Сега се питате, че аз какво ли удоволствие мога да изпитам в тази студ. За студа винаги има лек, а той е чай с ром, може и само ром, или вино.
    Обличате се добре с грейка, яке и всичко за което се сетите... След това слагате обувките за съответното "превозно средство"... Пълните едно малко шишенце с вино или ром, но внимавайте да не се напиете, че е опасно... След това се качвате на колата и пристигате на хижа Гоце Делчев на около 12 км. от Добринище високо в планината, където спокойствието може да се докосне, а дори и помирише. 
    Наистина колкото и невероятно да звучи, да си в планината, сред природата на чист въздух, е като в приказка... Около теб бяло и зелено, деца се смеят и се забавляват, хората си говорят необезпокоявани, някои се спускат по пистата, а времето като чели губи значение... Дори и дръвчетата, върховете и снегът ти казват -Хей!... Когато се потопиш в красотите и спокойствието на планината сякаш тя те кара да мислиш само за нея, да се отпуснеш, поне за малко да забравиш своите проблеми и да се почувстваш нов човек. Красотите наистина са незабравими... Дори и облаците и снегът който вали е приятен... А върховете и езерата привличат окото със своят чар...
    Звучи сякаш е измислица, но не е... Трябва всеки сам да осети погалващото влияние на планината... Приятното усещане да си на студено, но красиво място...

                                                DobrinishteClub
                                                        we3v

Няма коментари:

Публикуване на коментар