Търсене в този блог

И ето, краят на Света идва! :D

    Тази вечер, приятели, много обмислях това, че идва краят на Света...Но както знаете, моите статии съдържат много хумор, така че....и тази няма да се оттърве от това! Един приятел постоянно ми повтаря - прави това, прави онова, защото идва краят на Света...но разбира се и той го прави на шега...много рими се получиха тук обаче, забелязахте ли? Все едно..идва 2012 година, хората говорят за този пуст край..какво толкова ще стане? Ами ако дойде...негова си работа. :D     Живейте за мига, защото утре може и да не дойде!
    Искам едно мнение от вас, ако имате 5 минутки да отделите, просто да напишете по един коментар, какво е вашето мнение за този край...и кой как го приема (страх ли ви е, не ви пука и т.н.). 
    Живейте си животчето ползотворно и не мислете за тази 2012 година, че само ще се депресирате излишно...Радвайте се на живота, докато го имате! :) 

OPUS - Life Is Live !!! 



3 коментара:

  1. Край иде, аа тва края на света, а пък ти си се смей.. !!! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ами извинявам се господине, но ми е смешно! :D

    ОтговорИзтриване
  3. То не само по случай края на света, по принцип това трябва да бъде мотото ти - искаш нещо>правиш го. Краят на света...все едно пък ще имаме време да разберем какво ни се случва като дойде. :D Не си ли го представяте супер епичния армагедон?

    ОтговорИзтриване