Търсене в този блог

Нашето място...офисът!

       Здравейте приятели, извинявам се, че не съм писал от месеци...но така са студентите, заети с учене и студентски купони разбира се. Сега съм си в Добринище, тъ с моите приятели от DobrinishteClub сме в ОФИСА...това е мястото, от където се пишат всички статии, всички клипове се качват от тук, всичко, свързано с http://www.dobrinishteclub.com/ и http://www.we3v.com/ се прави на това място.
       Но не само това правим тук, разбира се. По някога ние имаме нужда да разпуснем...може би някои хора ще си помислят странни неща, но не е това, което си мислите, спокойни бъдете :D.  Стига глупости...стоим си тук в момента, пием ракия и ни е супер готино...слушаме музичка и си говорим за всякакви неща. Реших да напиша това безсмислено нещо в блога, тъ да си спомнят и хората за мен, никакъв ме няма последно време. Офисът..той е готин :D...има няколко компютъра и яко озвучение, че да ни е кеф като пием :D. Много неща има...и да ви обяснявам, повечето няма да разберете какви са даже..но нищо. И сега ме викат за наздраве, тъй че ставам, стига толкова работа за днес...а на вас ви пожелавам приятни мигове и лека вечер! Наздраве! :)

5 коментара:

  1. Тъ и аз се радвам да видя нова публикация в блога, мислех, че сте го забравили. Обаче не е честно да си правите само мъжко парти, имате и дами в екипа все пак...

    ОтговорИзтриване
  2. Изобщо не сте прави. Трябва да сплотяваме екипа, по един или друг начин. :D

    ОтговорИзтриване
  3. Вярвам, че ще се поправим..., а що се отнася до целият екип... радва, много радва, мен ме радва и всички други, които ни се радват. :)))

    ОтговорИзтриване